Banden Foam Fill

Nooit meer platte banden!

De toonaangevende polyurethaan-bandenvuloplossing, TyrFil, maakt het mogelijk industriële apparatuur te bedienen over gebroken glas, spijkers, scherp metaal en stenen zonder zich zorgen te maken over lekke banden. Jarenlang is de duurzaamheid van TyrFil bewezen in duizenden industriële en militaire toepassingen, waaronder bouw- en mijnbouwtoepassingen.

It’s What’s Inside that Counts!

Sinds 1971 streeft Accella Tyre Fill Systems ernaar de prestaties en veiligheid te verbeteren, zelfs in de meest gevaarlijke omstandigheden. Onze wetenschappers hebben een reeks technologisch geavanceerde flatproofing producten ontwikkeld die erop gericht zijn de zekerheid en duurzaamheid van een solide band te leveren met de prestaties en het rijcomfort van een luchtband. Vandaag de dag blijft Accella Tyre Fill Systems de industrie leiden met onze TyrFil- flatproofing voor de bouw, mijnbouw en OTR- markten over de hele wereld.

TyrFil is de enige Flatproofing oplossing die u de keuze biedt

In tegenstelling tot solide of aperture banden, biedt TyrFil een keuze als het gaat om druk, durometer en loopvlakken van banden. Met andere woorden, u kunt de exacte band gebruiken die oorspronkelijk door de fabrikant is gespecificeerd. Ook stelt dit de operator in staat om de prestaties per toepassing of omgeving aan te passen. TyrFil is de optimale oplossing voor honderden toepassingen in onder meer de bouw, mijnbouw, materiaalbehandeling, verhuur van materieel, grondapparatuur en landbouw. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden zal TyrFil optreden!

Foam Fill

Nooit meer lekke banden!

Flatproofing Applicaties

Gebruik TyrFil in:

  • Articulating Boom
  • Aerial Platforms
  • Backhoes
  • Baggage Carts
  • Carrydeck Cranes
  • Compact Utility Loaders
  • Concrete Buggies
  • Forklifts

Solide schokken kunnen je personeel en je Equipment! beschadigen!

Veiligheid

We testten banden gevuld met TyrFil tegen luchtgevulde pneumatische en massieve banden om de schokabsorptie van elk te meten. Kijk wat er gebeurt! De impact van G-Force-trillingen tijdens het gebruik van industriële apparatuur is niet alleen een belangrijke oorzaak van slijtage van machines, maar is ook de belangrijkste oorzaak van letsel van de gebruiker. Een voorbeeld is Whole Body Vibration (WBV). WBV kan vermoeidheid, rugpijn en spinale schade veroorzaken, wat leidt tot hogere schadevergoedingsclaims voor werknemers. Maar TyrFil is ontworpen voor de veiligheid van de machinist, zodat het de laagste G-Force-trilling van alle bandvaste isolatiesystemen overdraagt, waardoor de WBV aanzienlijk wordt verminderd. G-krachten kunnen ook instabiliteit veroorzaken bij het oversturen van obstakels, wat ook kostbare ongelukken kan veroorzaken.