Snel en Betrouwbare Service

Traverco Truck & Tire Service bied snel en betrouwbare service voor verschillende type banden van voertuigen in Surinamer

Traverco Truck & Tire Service heeft de beste apparatuur voor het opzetten en balanceren van verschillende banden..

Binnenbanden

Firestone

Een van de beste namen in banden is ook een van de beste namen in binnenbanden. Firestone-banden zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 100 jaar ervaring in de bandensector weet Firestone veel over het bouwen van banden en binnen banden. Met binnen banden voor alle verschillende toepassingen, waaronder boerderij, bosbouw, gazontractor, vrachtwagen en aanhangwagen, heeft Firestone u gedekt. Ze hebben ook alle soorten binnen banden beschikbaar, waaronder bias ply, radiaal, natuurlijk rubber, ernstige service en nog veel meer.

Dobermann

Dobermann®-enveloppen en uithardingsbuizen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteits- en technologienormen, en garanderen een uitstekende hoge temperaturen en verouderingsbestendigheid. Een voorbeeld van hun innovatie-ontwikkeling is de Ecolope® van Dobermann, eerste en enige envelop vervaardigd met een laag gebruik van olieproducten, waardoor de impact van het milieu aanzienlijk wordt verminderd. De samenstelling van Ecolope maakt het ook mogelijk om in verschillende kleuren te presenteren, voor een betere identificatie en gebruik, waardoor de levensduur wordt verlengd.Met een breed scala aan producten en maten biedt Dobermann® altijd een complete oplossing voor elk vulkanisatiesysteem.Alle Dobermann®-loopvlakvernieuwingsproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitscontrolenormen en hebben een ISO 9001-certificaat gekregen dat een uniek gebruik op de markt garandeert.