Snel en Betrouwbare Service

Traverco Truck & Tire Service bied snel en betrouwbare service voor verschillende type banden voor voertuige in Suriname.

Traverco Truck & Tire Service heeft de beste apparatuur voor het opzetten en balanceren van verschillende banden.

Benieuwd naar Haltec-bandventielen? Bel of e-mail ons voor meer informatie..

Banden Ventielen

Waarom Haltec Banden Ventielen?

Al meer dan 45 jaar is Haltec Corporation de leider in de sector van de bandafsluiters. Toen ondergrondse mijnen overgingen van spoorwielen naar rubberbanden, was Haltec er om de bandafsluitersystemen te ontwerpen en produceren die nodig zijn om aan hun technische behoeften te voldoen.


Gespecialiseerde Ventielsystemen

Haltec behoudt zijn leidende positie als een belangrijke fabrikant van gespecialiseerde ventielsystemen voor banden. Veel nieuwe productinnovaties werden geïntroduceerd door Haltec, waaronder de Full-Flo en Super Large Bore klepontwerpen. Deze ontwerpen leverden de bandenindustrie de unieke producten die nodig zijn om een ​​snellere stroomsnelheid te bereiken, minder stilstand en een efficiënter bandenbeheer.


Mega Bore-bandventielsysteem,

De steeds toenemende omvang van mijnbouw- en bouwbanden daagde Haltec-engineering verder uit om onze brede verscheidenheid aan klepsystemen te ontwerpen en te produceren om aan deze eisen te voldoen. Dit omvat het Mega Bore-bandventielsysteem, dat vijfentwintig maal sneller stroomt dan kleppenventielen met grote diameter.