thin

TRUCKS UITLIJNEN

Haweka

Sinds 2016 kan Traverco Truck and Tires Services wieluitlijning voor vrachtwagens en grote apparatuur verzorgen. Om het succes van elke klus te garanderen, wordt ons personeel getraind door Haweka, die de beste uitrusting levert voor het uitlijnen en uitbalanceren van wielen.

Omdat de banden zijn verbeterd om een ​​betere hantering en gerichte stabiliteit te bieden, hebben ze ook een veel lagere tolerantie voor uitlijnfouten ontwikkeld. Handhaving van de juiste uitlijning van alle wielen op vrachtwagens en opleggers is van cruciaal belang als we goede resultaten willen behalen met moderne banden en een optimaal brandstofverbruik.

AXIS4000

Het AXIS4000 asuitlijnsysteem is een innovatief, baanbrekend product met jarenlange ervaring met mobiele wieluitlijning. Het maakt modern, zeer nauwkeurig en snel meten mogelijk. De wereldwijde hoge eisen aan voertuigmetingen – in verband met flexibele en nauwkeurige meettechnologie – hebben.

HAWEKA de tip gegeven om deze meetmethode verder te ontwikkelen. Met de AXIS4000 is een asmeetsysteem gecreëerd dat overeenkomt met de vereiste hanterings- en meetnauwkeurigheidsnormen voor wieluitlijnsystemen voor vrachtwagens.

TECHNISCHE KENMERKEN:

Stuurinrichting

Centering van de stuurinrichting, camber, zwenkwiel,

Snelle Meting

Snelle meting van de single en total toe

Asafwijkingen

Kingpin inclinatie uitspoor  in de bochten, max. stuurhoek kanteling en de asafwijking